Huhhuijaa, viimeisen kahden viikon aikana ei ole tullut liiemmin nukuttua. Ensiksi luin kokeisiin ja kirjoittelin viimeisiä esseitä ja sen jälkeen onkin ollut kiirusta kavereita hyvästellessä. Joka paikkaan on täytynyt revetä ja kaikkien kanssa jotain kivaa tehdä. Eihän siinä, mahdottoman mukavaa on ollut, mutta nyt alkaa jo pikkuhiljaa olla puhti poissa, ei sitä vaan jaksa kun on koko ajan joko humalassa tai krapulassa. Kotonakin vain pyykkivuori kasvaa ja villakoirat riemuitsee. Huomenna alkaakin sitten huoltotyöt ja pakkaus ja torstaina häämöttää lähtö Thaimaaseen. Jihaa!
Jeps, kummasti sitä vaan on ylittänyt ittensä näinä krapulapäivinä, tänäänkin käytiin kiertelemässä Osakassa. Kaveri näytti kaupan mistä saa ulkolaista tavaraa, mysli ja suolakurkut (!) lähti ihan mukaankin. Fazerin sininen oli kaupan hyllylle eksynyt ja monenlaisia juustoja oli myös. Ne jätin suosiolla rauhaan, sillä mitäpä niitä tänne pilaantumaan ostaa, kun en ite ole paikalla niistä nauttimassa.
Viime torstain krapula uroteko oli Spaworldissä vierailu. Oi, oli niin rentouttava ja upee paikka. Spaworld on Osakassa sijaitseva monikerroksinen kylpylä. (kato sen kotisivut, niin näät upeita kuvia).Yks kerros miehille ja yksi naisille, yläkerrassa yhteisesti liukumäkiä. Ensiksi leikittiin liukumäissä ja sitten mentiin lillumaan yrttikylpyihin naisten puolelle, suolasauna oli mielenkiintoinen kokemus myös. Pisteli.

Hmm. Omituista. Paljon on tämän lukukauden aikana nähnyt ja moniin uusiin ihmisiin tutustunut. Harmillista vain, että suuri osa kavereista lähtee jo tämän lukukauden jälkeen takaisin kotiin. Helmikuussa sitten alkaa taas uusi kavereiden  etsiskely ja tutustumisrumba. Juuri kun oli tottunut näihin kuvioihin. Zannen desu.
Kummallista on myös, että minkäänlaista kulttuurishokkia ei ole tullut. Toki joitain huonoja päiviä on ollut ja on tullut mietittyä syntyjä syviä, mutta mitään pitempiaikaista ää-tää-on-paskaa-tahtoo-kotiin- tunnetta ei ole tullut. Tähän vaikuttaa varmasti monet tekijät, mutta luulen, että hyvä sää ja hyvät kaverit ovat olleet tärkeimmät viihtymisen edistäjät. Toki vettä on satanut, mutta kaikenkaikkiaan täällä on paljon lämpimämpää, eikä ole tarvinnut loskassa tarpoa. Myös Maarian mukanaolo on auttanut paljon, vaikka ensiksi olin skeptinen (mitä siitä nyt tulee, jämähdetäänkö kaksistaan kotiin?). Mutta kivasti kaikki on sujunut ja molemmilla on omia kavereita ja omia menoja. Yhdessä ollaan sitten reissattu, mikä onkin ollut helppoa, kun tietää toisen rytmin. Ei tarvitse sievistellä tai arvailla ja kiinnostuksen kohteet ovat aika samanlaiset. Tosin, ehkä on ihan hyvä, että nyt tulee kolmen viikon loma Maariastakin, niin yhteiselo sujuu auvoisena sitten keväälläkin.
Oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille! Syökää hyvin, älkääkä räjäyttäkö itteenne!
Tää tästä lähtee lomille! Heihei!