Nyt niitä kauan kaivattuja kuvia:
880787.jpg
Seminar House 2 koko komeudessaan. Pyörällä lähtiessä on sääntönä, että pihalla ei saa vielä ajaa, vaan pyörä on talutettava portille asti, sitten täytyy katsoa molempiin suuntiin ja jos autoja ei näy, niin sitten vasta saa hypätä pyörän selkään ja ajamaan. Tämä sääntö siksi, että jotkut ovat hurauttaneet suoraan auton alle. oivoi.
871532.jpg
Tässä Seminar House 2:n eteisaula. Huomaa kenkien kieltokyltti. Vasemmalla on talkkaripariskunnan koppi (heitä nimitetään myös talon äidiksi=Okaasan ja isäksi=Otoosan) ja oikealle jää kenkälokerikot:871529.jpg
Täältä löytyy sitten jokaiselle huoneelle kaksi hyllyä. Täytyy sanoa, että tuoksu on mitä hurmaavin näin kesäkuumalla...
871525.jpg
Tässä sitten aula-alueen jatkoa, televisiohuone ja taustalla näkyy tietokonehuone. Kuvassa Haruna (talossa avustava opiskelija ja Maaria jännäämässä miten Pitkämäki heittää (ja heittihän se, KULTAA jee jee!)
871537.jpg
Toisessa kerroksessa on koko talon yhteinen keittiö. On muuten kaasuliedet, että se siitä Tiinan keittelemisestä...
871542.jpg
Samasta kohdasta näkymä vasemmalle. Seinustalta löytyy jääkaappi, jonka jaamme kahden muun huoneen kanssa.
871545.jpg
Keittiöstä löytyy myös ruokailutila.Seinustalla on jokaiselle pikkuruiset kaapit, josta löytyy kippoja ja kuppeja ja johon voi jemmata kuivamuonaa...
871550.jpg
Kolmas kerros on kokonaan pojille ja tämä neljäs kerros on sitten tyttöjen valtakuntaa. Seinustoilla näkyy vielä ylimääräiset futonit, joita sijaisperheeseen lähteneet vaihtarit käyttivät ensimmäisen viikon aikana.
871524.jpg
Sunnuntai oli pyykkipäivä ja kyllä, ette nää harhoja, Maaria se siinä pyykkää, todistetusti. Taustalla näkyy suihkutilat. Kivasti yksityisyyttä. Kuvan ulkopuolelle oikealle jäävät myös kaksiriviä altaita, eli tilaa hampipyykille on.
871689.jpg
Tässä on sitten vielä wc-tilat. Huomioi siniset läpsyt jotka täytyy vaihtaa jalkaan vessakoppiin mennessä.
871561.jpg
Ja sitten se tärkein. Oma koti kullan kallis. Japanilaistyylinen huone, liikuteltavine sermiseinineen ja tatamimattoineen. Futonista puhumattakaan. Pussilakana on muuten hassu, kangasta on säästetty siten, että toisella puolella on reikä.. Kätevää. Benri desu.
871566.jpg
Sitten kuva vielä sisältä ovelle päin. Molemmille on kaapit (paljon säilytystilaa) ja oma työskentelytila hyllyköineen. Huoneessa on myös oma parveke.
Mukava pikku koppero.
871571.jpg
Ja tässä vielä kuva ovelta huoneeseen. Verhojen takaa pääsee parvekkeelle.
Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Opettelen vasta kameran oikeita säätöjä...