Sitten vielä muutama kuvatus mukaan tarttuneista esineistä...
1635469.jpg
Tälläaisen yukataa muistuttavan kylpytakin vielä ostin, nyt siitä on ihan kimono-hihatkin.
1635483.jpg
Suurin osa kirjoista on vielä matkalla Suomeen, mukaan pelastin Ryu Murakamin Almost transparent blue -kirjan, sillä se oli sopivan ohut. Ostin paljon muitakin kirjoja, lähinnä japanilaisten kirjailijoiden englanniksi käännettyjä teoksia joita ei Suomesta saa. Niin ja muutaman Banana Yoshimoton kirjan kyllä ihan japaniksikin, sillä hän kirjoitta kansankielellä, eikä käytä kovin vaikeita kanjeja. Molemmista ostamistani kirjoista osasin lukea ainakin pari ekaa lausetta, joten vähän ajan päästä saatan pystyä lukemaan koko kirjan. :) Tokyo Ska Paradise Orchestra:n live dvd ja kanjikortitkin mahtuivat mukaan otettaviin tavaroihin. Noissa korteissa on 700 seuraavaa kanjia, että eikun opettelemaan!
1635490.jpg
Syömäpuikkoja, sakea, teepurkki ja teetä siihen, merilevää ja sushin rullausmatto, japanilaisia karkkeja ja pitkät puikot ruuanvalmistukseen. Tässä siis tarvikkeita jotka ovat ainakin tällä hetkellä vielä jäämässä ihan omaan huostaan. Jos tulette käymään, niin saatatte saada osanne, mistä nyt sitten tykkäättekään, ihan oma valinta lurautetaanko kuppiin sakea vai vihreää teetä.
1635509.jpg
Huomasin, että tekemistäni syömäpuikonlepuuttajista ei ollut keramiikka osiossa yhtään kuvaa (eivät tainneet olla vielä kuvien ottohetkellä valmiita), niinpä tässä räpsäys niistä. Hyvin näyttäisivät toimivan.

1637513.jpg
Totoro-julisteen sain Joe:lta kotiinläksijäislahjaksi. On muuten hyvä Miyazakin anime, kannattaa katsoa. Se on paljon se, jos minä animea kehun, en yleensä ole mikään kovin suuri fani, mutta Miyazaki on tehnyt useita hienoja pätkiä.