Nyt kun koeviikko on ohi ja flunssakin alkaa väistyä sain blogin vihdoin ajantasalle. Tällä viikolla oon ottanu rauhallisesti, sillä en halua joutua sängyn pohjalle sairastamaan, niin kuin monet ovat. Jälleen kerran uni on ollut paras lääke ja kuumat juomat tietenkin. Tänään (lauantaina) kävin jo lenkilläkin, hyvältä tuntui, olisi jaksanut vaikka kuinka pitkään, mutta tyydyin vain puolen tunnin pyrähdykseen näin aluksi. Maanantaina voisi sitten juosta jo 45min.
Tänään on ohjelmassa ensimmäinen Home-visit-perheessä vierailu. Vihdoinkin. Oonkin jo vähän kärsimättömänä ootellut, että millon löydetään perheen kanssa yhteinen ja sopiva vierailuaika. Ensimmäiset pari viikkoa eivät onnistuneet, kun perheen tyttö oli Euroopassa lomalla ja sitten perhe vieraili maaseudulla, sitten mie olin Tokiossa... Tässä samassa ajassa Maaria on vieraillut perheessään jo kolme kertaa. Lisäksi Maarian perhe asuu parinkymmenen minuutin matkan päässä, miulla reissu kestää 1,5-2h riippuen junista (joita täytyy vaihtaa kolme kertaa). Tasan ei käy onnenlahjat.
Huomenna tapaan Sayan, suunnitellaan vähän yhteistä Himejin reissua ja illalla mennään leffaan. Rento viikonloppu luvassa siis. Ja pääsee puhumaan japania ihan sydänmensä kyllyydestä. oujee.