Miltä tuntuu olla miljonääri? Aika kivalta...
Kävin nimittäin vaihtamassa rahaa. 6,3 eurolla sai 1000 jeniä. Kurssi oli noussut, laskeskelin nimittäin aikasisemmin että 5,9 eurolla saisi 1000 jeniä. Nyt vuokrakin pompsahti, aikaisemmalla kurssilla vuokra olisi ollut n.250e/kk. Nyt vuokraksi tulisi sitten n.270e/kk. KAHDEN HENGEN HUONEESTA! Aika suolanen hinta, Savonlinnassa samalla saa kahden hengen solusta ihan OMAN huoneen...  
Koko syksyn vuokra on 170 000 jeniä, eli n.1075 e (ko. kurssilla). Ja se pitää maksaa saapuessa. Lisäksi sitten vielä vuokratakuu ja muita pienempiä summia. En tietenkään koko summaa käteiseksi vaihtanut, vain sen verran että pääsen lentokentältä yliopistolle ja pystyn ensimmäisinä päivinä elelemään. Silti on aika kiva tunne kun on monta tonnia rahapussissa :) 

Tähän kirjoitukseen tein muutamia muokkauksia, muistin aluksi vuokrasumman väärin, eli vuokra on 170000 jeniä eikä 270000 jeniä/syksy. Aika suurpiirteistä touhua, satatonnia sinne tänne... Sen siitä saa, kun ei ole oikeen käsitystä vielä tuosta valuutasta.