Ja näin on blogi jälleen ajantasalla... ainakin hetken. Olemme nimittäin Maarian kanssa muuttopuuhissa, lauantaina seminaaritalo saa pitää jenkkinsä ja Suomi-tytöt ottaa kimpsut kampsut kantoon ja siirtyvät paremmille metsästysmaille. Silloin nettiyhteys katkeaa joksikin ajaksi...
Jo kuukauden ajan on ollut puheena, että mitäs jos etsittäisiin oma kämppä. Seminaaritalon likainen keittiö, typerät säännöt ja muutamat ei-niin-kivat-kämppikset ovat inhottaneet jo pitemmän aikaa. Lisäksi olimme kuulleet juttuja muilta vaihtareilta yksityisessä asunnossa asumisesta, erityisesti siitä miten paljon halvempaa semmoisessa asuminen on.
Perjantaina sitten rohkaistuin ja marssin CIE:n (Center of International Education) toimistoon ja kyselin, josko vapaita asuntoja olisi. Ja jos ei ole, niin voidaanko varata joku asunto joululomaksi ja seuraavalle lukukaudelle. CIEn täti kertoi, että hänellä on tiedossa kaksi rouvashenkilöä, jotka vuokraavat taloja. Toisella on yksi vapaana nyt ja sinne hänellä on avain ja toisesta ei ole tietoa ja sille pitäisi soittaa. Päästiin sitten Maarian kanssa katsomaan vapaana olevaa heti samana iltapäivänä. Yläkerrassa molemmille omat makuuhuoneet, alakerrassa yhteinen keittiö, olohuone, wc ja suihku. Hinta n.180e/kk/lärvi. (seminaaritalosta maksetaan 270e/kk/lärvi ja asutaan vielä SAMASSA HUONEESSA!!) Tarvitseeko enempää miettiä? EI! "Myö otetaan tää."

Huomenna päästään siivoomaan kämppää ja lauantaina sitten muutetaan. Jihaa jihaa jihaa! Lauantai-illalle on sitten sopivasti suunniteltu biletysiltaa (jo ennen kun muutosta oli minkäänlaista haisua). Mennään Osakaan, ensiksi karaokeen ja sitten Suomi-baariin ja muille clubeille. Ensimmäisen päivän omassa kämpässä voikin sitten viettää huilaillen. :)

Kuvia kämpästä latailen, jahka nettiyhteys toimii taas. Muutoin miut saa kiinni sähköpostilla ihan normaalisti, pääsen koululla lueskelemaan postit. Saatanpa jotain kirjotella tähän blogiinkin koulun koneilta, mutta siellä ei sitten aan ja oon pisteet toimi... Seminaaritalo vaikenee.