Nyt onkin aika esitellä suuren suuri ja upea Kansai Gaidain yliopisto.
880589.jpg
Pääportilta katsottuna suoraan edessä hallintorakennus, vasemmalla kirjasto ja media hall (juhlasali) ja oikealla CIE (Center for International Education eli rakennus jossa kaikki meiän tunnit pietään). Taustalla vielä taloja joista löytyy ruokala, McDonalds, Seattles Best Coffee -kahvila, ruokakauppa ja kirjakauppa. Lisäksi alueella on urheiluhalli, josta löytyy useampia harrastustiloja, tatameja itämaisille taistelulajeille, kehä nyrkkeilylle, kuntosali ja tietysti pukuhuoneet. Ulkona on sitten tennis- ja pesäpallokenttiä.
880590.jpg
Tässä vähän isompana meiän rakennus.
880592.jpg
Ja siinä kirjastorakennus...
880617.jpg
CIE-rakennuksen alakerrasta löytyy tämmönen oleskelutila.
880615.jpg
Siellä voi sitten ottaa vaikka näinkin rennosti, jos alkaa luentojen välillä silmää painamaan. Maaria näppäsi tämän kuvan...
880635.jpg
Tämmönen on oleskeluhuoneen takaseinä.
880598.jpg
Sitten keramiikkaluokka. Ihan on kivat puitteet harrastuksella. Tila on tosi mukava ja taustalla soi aina rauhallinen musiikki, ajantaju katoaa ihan täysin kun tänne tulee näpertämään. Todella rentouttavaa.
880594.jpg
Keskeneräisiä töitähän ei pitäisi näyttää/arvostella, mutta pitäähän se näyttää, että oon ees jotain saanut aikaseks. Tässä ensimmäiset lautaset, niihin tein tarkoituksella röpelöisen pinnan. Kuivuessaan tuosta savesta tulee valkoista.
880596.jpg
Näihin lautasiin lisäsin leimasimella tuommoiset kuviot. Kaikista lautasista puuttuu tietenkin vielä lasitus ja värit, eiväthän ne oo tuossa vielä ees kuivunu saati poltettu. Laitan sitten myöhemmin kuvia valmiista tuotoksista.