Jep. Viime lauantaina (8.9.2007) käytiin Universal Studioilla.. . Olihan se paikka hieman sellaista jenkkilän ihannointia, mutta hauskaa oli. Aamu kymmeneltä lähettiin ja ilta yheltätoista oltiin takasin kämpillä, pitkä päivä.
899047.jpg
Tällä porukalla oltiin. Saya-san to Mai-san to Maaria-san.
899051.jpg
Watashi
899053.jpg
Päästiin kurkkaamaan missä E.T. pakoili poliisia ja  asui ennen  maapallolle tuloa. 
899064.jpg
Muppets show.
899070.jpg899077.jpg
Jurassic Park oli loistava.
899085.jpg
Tollasella paatilla mentiin Jurassic Parkin läpi, lopussa oli törkeen jyrkkä pudotus. Pelotti.
899090.jpg
Sitten nähtiin tappajahai.
899100.jpg
Tämä vuoristorata oli paras laite, jonka vaunut lähti alussa 70 asteen kulmassa (oma arvio, pirun jyrkkä se oli) ylös... ja tuli sieltä tietenkin alas ja nopeesti. Matkan ajaksi sai valita musiikin, j-poppia/rokkia/balladeja. Ei siinä kyllä ehtinyt kovin kummia kuunnella, kun kädet valkosina puristi penkistä. Laitteen jälkeen oli mahtava fiilis. Maariaa lainaten: "Ihan ku ois ison orgasmin saanu."
899104.jpg
Alue oli suunniteltu siten, ettei mistään laitteesta päässyt pois ilman että olisi kävellyt jonkun puodin läpi. Ja tällaisia sieltä olisi voinut ostaa. Tuliaisia Studioilta on turha odottaa, sillä vaikka jotain tuolta olisin ostanutkin, niin ne tuskin olisivat 8kk säilyneet (parastaennen-päiväykset olisivat kyllä riittäneet, mutta  makeannälkä olisi saattanut yllättää aikaisemmin).
899113.jpg899120.jpg
Yökuvausta täytyy näemmä myös harjoitella, porukkakuva vähän levis...
899126.jpg
Tässä sitten kuva iso-veikalle. Ensimmäinen katuesiintyjä, jonka olen Japanissa nähnyt. Eniten säväytti se, että tyyppihän puhui japania! Ja sai yleisön nauramaan.  Ei ihan perussettiä länkkäriltä, harva jaksaa moisten temppujen lisäksi opetella vielä eri kielenkin.

7 tunnin aikana ehdittiin käydä kuudessa eri laitteessa: E.T.(polkupyörä-junahässäkkä), Shrek (4D), Spiderman (4D), Jaws (veneajelu), JurassicPark (veneajelu) ja vuoristorata. Aika paljon jonottamista siis.

Välillä haukattiin ylihintaista välipalaa ja juomaa ja sitten illalla käytiin syömässä japanilaisessa all-you-can-eat paikassa lähellä juna-asemaa. Aivan loistavaa! Sai maistella kaikkea semmosta, mitä ei ravintolassa välttämättä uskaltaisi tilata. En ole vieläkään tavannut sellaista japanilaista ruokaa, joka olisi ollut pahaa/syömäkelvotonta. Kai oma makuaistikin on muuntunut tässä vuosien varrella (enhän vielä 2 vuotta sitten syönyt feta-juustoa tai oliivejakaan). Ronkelimmalle saattaa japanissa kyllä tulla ongelmia...