...I'm a legal alien in Japaaan. " Laulun alkuperäisessä versiossa ollaan laillisia avaruusolioita New Yorkissa. Sattuuko kukaan tietämään esittäjää? Biisi on kovasti pyörinyt päässä viime aikoina ja se pitäis kuulla, että rallatus loppuis päästä.
Mutta kyllä nyt se on tapahtunut. Mie oon laillinen! Sain tänään Alien Registration -kortin. TADAA:
954969.jpg
Kovin oon vankikarkurinnäkönen, mutta niin kaikki joiden kortit oon nähny. Kummastelin nimmarin himmeyttä, ilmeisesti se ei ole niin tärkeä.. tai sitten riittää että sen tuosta alanurkasta pystyy lukemaan... Komia on ja kaikki tiedot löytyy.
954976.jpg
Lisäksi omistan nykyisin tämmöiset läpyskät. Ylempi on japanilainen pankkikortti (pyydän kiinnittämään huomionne katakanoilla kirjoitettuun nimeen = alinrivi). Ja alempi on opiskelijakortti (jonka takaa löytyy toinen vankikarkurin kuva, pikkuhiljaa alkaa selvitä mihin ne kymmenen passikuvaa menikään).

Ja hiphei, blogi on ajantasalla. Kyllä nyt oon niin ylpeä. Tämän viikon touhuiluista kerron sen verran, että liityin juoksuclubiin. Clubilaiset juoksevat aamuisin 4 x viikossa, 30-45min kerrallaan aina matkaa pidentäen. Juoksupäivät ovat ma,ti,to ja la. Ja tosiaankin, olen juossut jo kolmena aamuna tällä viikolla ja lisäksi kävin tiistaina biccailemassa, olo on mahtava. Jopa niinkin kivaa on, että taidan huomennakin mennä ihan omin päin hölköttelemään. Keskiviikkona nimittäin tuntui siltä, etten herännyt koko päivänä. Juoksupäivinä energiaa on kummasti, vaikka nukkuukin tuntia vähemmän. Lisäksi oppii tuntemaan ympäristöä, uusia ihmisiä ja kilot karisee. Loistava cocktaili.
Saa nähdä miten pitkälle innostus riittää. Mutta tällä hetkellä oon ihan intoa täys. Juoksut saattavat piakkoin siirtyä iltoihin, sillä enää ei ole liian kuuma juosta illallakaan. Itse taidan pitäytyä aamuissa, silloin illat jää muulle touhuilulle... Lauantaisinkaan en pääse juoksemaan, tai pääsisin,mutta lauantait ja sunnuntait on niitä ainoita päiviä jolloin voi lähteä pitemmille tutustumisretkille.. Niin valitsen mieluummin retket. Ei sitä nyt pelkästään juoksemaan tänne asti olla tultu.


Huomenna suuntana TOKIO! Yöbussit varasin jo pari viikkoa sitten 4800 jeniä/suunta = 9600 jeniä = n.60 euroa. Lähtö perjantai iltana 21:55 Kiotosta,  Tokiossa  n. 6:00 aamulla. Heti suuntana kalamarkkinat, johon pitääkin mennä viiden-kahdeksan aikaan aamulla. En usko, että muina aamuina noin aikasin ollaan hereillä, joten tämä sopii hyvin. Yövymme hostellissa Asakusan kaupunginosassa, 2000 jeniä/yö eli n. 12euroa/oikaisu, ei paha. Hostelli bongattiin hostelworldin sivuilta viikko sitten ja nyt on varausmaksu maksettu (olikohan se 5 euroa, joka hyvitetään sitten kun saapuu paikalle). Takaisin lähdetään köröttelemään maanantaina jälleen kymmeneltä illalla, Kiotossa ollaan tiistai aamuna kuuen tienoissa. Sieltä sitten suoraan tunneille. Onneksi ei ookaan ku 9-17 päivä... Viimeiset neljä tuntia tosin keramiikkaa ja japanin tuntienkin välissä on kaksi vapaatuntia (ehtii just hyvin tehdä läksyt).

Hirakata kuittaa ja raportoi ensi viikolla. Öitä!