Hupsista, jällleen on monta päivää mennyt edellisestä päivityksestä. Viikolla vaan ei ole tapahtunut kovinkaan ihmeitä, ellei sellaiseksi lasketa, että kävin kaksi kertaa lenkillä (!).  Kavereita tapasin ja kanjeja on tullut tankattua myös, samoin japanin kielioppia. Ensi viikolla olisi taas 2 "pienempää" koetta. Kanji+sanakoe ja 10 ja 11 kappaleen kielioppi + sanakoe...
925869.jpg
Tässä kuva meidän parvekkeelta. Kuvan keskellä oleva vihreä pläntti on lähipuistomme. Puiston vieressä on myös olut-automaatti, mutta puistossa olutta ei saa juoda, eikä potkia palloa/heitellä frisbeetä...  Lenkkeillä  puistossa saa, mutta kukapa jaksaa 500m:n rinkulaa pyöriä. Aika moni. Ja nyt olen myös minä liittynyt siihen höperöön sakkiin, tosin puolustuksekseni täytyy sanoa, että puiston lisäksi kierrän myös vähän isompaa lenkkiä (n.1 km) siinä sivussa. Seuraavalla kerralla aion laajentaa reviiriä vielä hiukan, pitää ensin käydä tutkimassa maasto valoisalla (kartasta näin, että lähistöllä on myös toinen puisto, jonka voisi helposti liittää kierrettävien rinkuloiden joukkoon).
Ympäristö vaikuttaa aika turvalliselta lenkkeillä, mutta illalla tulee jo puoli seitsemän aikaan pimeä, eikä silloin tee mieli lähteä juoksemaan pimeille kujille. Siksi lähinnä olen kiertänyt valaistuja ja tuttuja reittejä. Ihmisiä on liikkeellä, muttei liikaa, joten on ollut mukava juoksennella. Kummastuksena on vain, että kaikilla on valkoinen pyyhe kiedottuna kaulanympärille (ok, itsekin otin kerrasta viisastuneena käsihikinauhat mukaan),  muutamilla näyttää olevan farkut lenkkivaatteena ja iäkkäillä herrasilla näkyy myös kauluspaitoja. Olen bongannut myös pojan tuulipuvussa, luulis tarkenevan,sillä 19-20:00 aikaan ulkona kun on vielä helposti 20 astetta lämmintä. 
Perjantaina  Kanako kertoi, että koko viikon päivällä on ollu 34 astetta... Sitä ei tosin ilmastoidulla yliopistolla/kämpillä juuri huomaa, mutta ei ole kylmä vielä tullut. Lisäksi alan jo kyllästyä kaikkiin mukanani tuomiin "kesävaatteisiin" (en osannut varautua,että nämä ilmat kestävät näin kauan).
925816.jpg
Vielä muutama kuva yliopistolta. Tässä tekonurmialue, jossa voi pelata koripalloa tai ultimatea... Vasemmasta ylänurkasta pääsee itäportille, josta minä kuljen kouluun.
925833.jpg
Tämän tien päästä vasemmalle, niin tulet itäportille tai jos käännyt oikealle pääset länsiportille. Loogisesti.
925828.jpg
Siellä melkein näkyy länsiportti. Kivat on alueet meillä täällä. Lämpöä vaan pukkaa, niin ei ihmiset istuskele pihalla.. (en tosin ole edes ihan varma saako tuolla nurmella kävellä/istua, jos muihin kokemuksiin on luottamista, niin todennäköisesti ei.)